Tehnicki Pregled Vozila u Novom Sadu

Zakazivanje online tehničkog pregleda

Po novom zakonu od 05.07.2018 je potrebno zakazati tehnički pregled koji traje 30 min. Preko naše online forme za zakazivanje možete veoma jednostavno zakazati tehnički pregled. Posle uspešno obavljenog zakazivavanja, kontaktiraće Vas zaposleni iz agencije.

Tehnički pregled je obavezan i predstavlja jedan od najvažnijih preduslova bezbednog saobraćaja.

Zakonom o bezbednosti saobraćaja, određeno je da se redovan tehnički pregled vozila vrši jednom godišnje prilikom registracije i može se obaviti 30 dana pre isteka registracije vozila.

Glavni i osnovni cilj svakog tehničkog pregleda je utvrđivanje da li je Vaš auto ispravan, ili ne.Sam postupak podrazumeva kontrolu parametra koje na merenjima ostvaruje Vaš automobil pri kočenju, merenju gasova, jačine svetala, praznom hodu volana, radu uređaja za signalizaciju, dubini šare pneumatika, kontroli instalacija i slično.Ukoliko su parametri takvi da ispunjavaju propisane uslove, Vaš auto će se okarakterisati kao ispravan.

Kako zbog Vaše, tako i zbog sigurnosti drugih učesnika u saobraćaju, tehnički pregled je obavezan i predstavlja jedan od najvažnijih preduslova bezbednog saobraćaja.